A Matheus Spirit 60 fokos, eperfahordóban érlelt, egyedi üvegbe palackozott termékünk új kategóriát teremtett a magyar pálinka piacon. Az érlelés kihangsúlyozza a gyümölcs selymes ízét és illatát, s így e tüzes italból igazi harmonikus különlegesség születik. Fogyasztását speciális pálinkáspohárban, levegőztetés után 13 ˚C fokon ajánljuk.
Kecskeméti tájegységben termő legjobb barack felhasználásával készített, eperfahordóban érlelt valódi kisüsti barackpálinka. Nagy tisztaságfokú, kellemesen tüzes, nemes ital.
Szabolcs-Szatmári tájegységben termett cseresznye felhasználásával készített, eperfahordóban érlelt valódi kisüsti cseresznyepálinka. Nagy tisztaságfokú, kellemesen tüzes, nemes ital.
A szatmári nemtudom, besztercei, president, elena szilvafajták felhasználásával készített, eperfahordóban érlelt valódi kisüsti szilvapálinka. Nagy tisztaságfokú, kellemesen tüzes, nemes ital.
A Szatmár-Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek a XVI-XVII. században, gyógyító céllal készítettek pálinkát. Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag gyógyszerként, növényi kivonatok készítésére használták. A 60-70 fokos párlatba különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva, számos betegség kezelésére alkalmas eszenciákat állítottak elő.
> TovábbÁltalános ügyekben
iroda [kukac] matheuspalinka.hu
Ügyvezető elérhetősége
ugyvezeto [kukac] matheuspalinka.hu
Pénzügyi vezető elérhetősége
penzugy [kukac] matheuspalinka.hu