Szőlőpálinka, Almapálinka, körtepálinka, szilvapálinka, minőségi pálinka, pálinka
ebben más a matheus pálinka:
A Matheus pálinkák egy különleges eljárás során nyerik el végső formájukat és ízvilágukat, mely kihangsúlyozza a tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök zamatát. Az eperfahordóban történő érlelés teljes egészében magán viseli a magyar tradíciók jellegét, melynek köszönhetően a Matheus Pálinka valódi hungarikumnak számít.

Matheus Silver Kóser Pálinkák 0,5L 44% (érlelt)

Egyedi hazai és európai igények kielégítésére fejlesztettük ki kóser termék családunkat. Felvettük a kapcsolatot a londoni Kedassia rabbinátussal, melynek szakértő élelmiszermérnök rabbijai felkeresték telephelyünket és megismerve a Matheus Pálinkaház gyártási technológiáját, néhány szigorítással elfogadhatónak és alkalmasnak találták üzemünket kóser termékek gyártására. További feltételeket kellett teljesítenünk ahhoz, hogy a zsidó húsvéti ünnepek alkalmával is fogyaszthatók legyenek pálinkáink.

Feltöltés alatt!
Matheus pálinka Pályázat

Matheus pálinka története

A Szatmár-Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek a XVI-XVII. században, gyógyító céllal készítettek pálinkát. Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag gyógyszerként, növényi kivonatok készítésére használták. A 60-70 fokos párlatba különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva, számos betegség kezelésére alkalmas eszenciákat állítottak elő.

> Tovább

Elérhetőségek

Általános ügyekben
iroda [kukac] matheuspalinka.hu

Ügyvezető elérhetősége
ugyvezeto [kukac] matheuspalinka.hu

Pénzügyi vezető elérhetősége
penzugy [kukac] matheuspalinka.hu