A Matheus Kóser Pálinkák a kiváló minőség hírnökei. A kóser pálinkák csak és kizárólag gyümölcsből készülhetnek, s a termesztéstől egészen a palackozásig vallási felügyelő ellenőrzi a termelés minden egyes fázisát. A kóser pálinkákat kétféle csoportba oszthatjuk, melyek gyökere a zsidó hagyományokhoz nyúlik vissza. Első vállfaja kizárólag pészah (zsidó húsvét) ünnepére készül, a többit más alkalmakkor fogyasztják.
A Matheus Kóser Pálinkák egyedülálló színvonaláról és kiváló minőségéről a londoni Kedassia Rabbinátus gondoskodik, a gyártási folyamat ugyanis az ő felügyeletük alatt történik. Aprólékosan felmérik és végigkövetik az előállítás teljes folyamatát, így biztosítva a higiéniai előírások, valamint a termelési szabályok maximális betartását, ezáltal a Matheus Pálinkaház termékei az „ötezer éves ISO” előírásoknak is megfelelnek.
A kóser pálinka igazi ritkaság, melyet csak meghatározott helyeken készítenek. A Matheus Kosher Pálinkák nagy általánosságban 44%-os alkoholtartalommal bírnak. Alma, szilva, vilmoskörte és fürtös meggy gazdagítja a Matheus Silver Kóser kínálatát, melyek mindegyike garantálja a pálinka hitelességét és hungarikum mivoltát.
A Szatmár-Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek a XVI-XVII. században, gyógyító céllal készítettek pálinkát. Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag gyógyszerként, növényi kivonatok készítésére használták. A 60-70 fokos párlatba különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva, számos betegség kezelésére alkalmas eszenciákat állítottak elő.
> TovábbÁltalános ügyekben
iroda [kukac] matheuspalinka.hu
Ügyvezető elérhetősége
ugyvezeto [kukac] matheuspalinka.hu
Pénzügyi vezető elérhetősége
penzugy [kukac] matheuspalinka.hu