A szabolcsi Újfehértói, Kántorjánosi termőtájon szedett fürtös meggy felhasználásával készített, valódi kisüsti meggypálinka. Nagy tisztaságfokú, kellemesen gyümölcsös, nemes ital. Szigorú technológia szerint szedett és válogatott, érett, lédús gyümölcsök lepárlásából kóser körülmények között készített pálinka, amelynek illatában, ízében egyaránt megtalálható az érett meggy különleges aromája.
A Szatmár-Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek a XVI-XVII. században, gyógyító céllal készítettek pálinkát. Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag gyógyszerként, növényi kivonatok készítésére használták. A 60-70 fokos párlatba különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva, számos betegség kezelésére alkalmas eszenciákat állítottak elő.
> TovábbÁltalános ügyekben
iroda [kukac] matheuspalinka.hu
Ügyvezető elérhetősége
ugyvezeto [kukac] matheuspalinka.hu
Pénzügyi vezető elérhetősége
penzugy [kukac] matheuspalinka.hu