Szőlőpálinka, Almapálinka, körtepálinka, szilvapálinka, minőségi pálinka, pálinka
ebben más a matheus pálinka:
A Matheus pálinkák egy különleges eljárás során nyerik el végső formájukat és ízvilágukat, mely kihangsúlyozza a tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök zamatát. Az eperfahordóban történő érlelés teljes egészében magán viseli a magyar tradíciók jellegét, melynek köszönhetően a Matheus Pálinka valódi hungarikumnak számít.

Matheus Classic Pálinkák

A Matheus Classic 50 fokos pálinkasorunkban az alap ízek mellett különleges gyümölcsökből készült pálinkák - mint például birs, feketeribiszke, kökény, bodza - is megtalálhatók. Az eperfahordós érlelésből fakadó szín, s a szigorúan az értékes középpárlat használatából fakadó gyümölcsös íz világ kitűnik a magyar pálinka piacon. Az 50 fokos pálinkák fogyasztását speciális pálinkás pohárból, levegőztetés után 16-18 ˚C fokon ajánljuk

Matheus pálinka története

A Szatmár-Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek a XVI-XVII. században, gyógyító céllal készítettek pálinkát. Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag gyógyszerként, növényi kivonatok készítésére használták. A 60-70 fokos párlatba különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva, számos betegség kezelésére alkalmas eszenciákat állítottak elő.

> Tovább

Elérhetőségek

Általános ügyekben
iroda [kukac] matheuspalinka.hu

Ügyvezető elérhetősége
ugyvezeto [kukac] matheuspalinka.hu

Pénzügyi vezető elérhetősége
penzugy [kukac] matheuspalinka.hu