2009. április 30-ától május 3-ig - Budai Gourmet Fesztivál 2009/Millenáris Park
10 ezer fő látogatott el a fesztiválra. A vártnál nagyobb sikere volt minden új pálinkánknak, a birsalma, a kökény, a bodza és az alma pálinka is elnyerte a közönség tetszését.
Tekintse meg képeinket!
2009. április 30-tól május 3-ig
A Szatmár-Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek a XVI-XVII. században, gyógyító céllal készítettek pálinkát. Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag gyógyszerként, növényi kivonatok készítésére használták. A 60-70 fokos párlatba különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva, számos betegség kezelésére alkalmas eszenciákat állítottak elő.
> TovábbÁltalános ügyekben
iroda [kukac] matheuspalinka.hu
Ügyvezető elérhetősége
ugyvezeto [kukac] matheuspalinka.hu
Pénzügyi vezető elérhetősége
penzugy [kukac] matheuspalinka.hu